Χρήσιμες συμβουλές προς τους γονείς

Αγράμματοι, αμόρφωτοι, ανεκπαίδευτοι προπονητές - Αλλάξτε πλεύση είναι εύκολο…

Γίνονται πολλοί αυτοί, που πιστεύουν ότι είναι εύκολο να προπονούν μικρά παιδιά. Οι περισσότεροι κάνουν λανθασμένη προπόνηση στους πιτσιρικάδες, προπόνηση που δεν αρμόζει στο ηλικιακό επίπεδο που προπονούν, με αποτέλεσμα τα παιδιά να χάνουν την ουσία, τη χαρά, και τη διασκέδαση του παιχνιδιού!

Η πρόσληψη προπονητών σε μια ακαδημία, πρέπει να στηρίζεται στον επαγγελματισμό αυτών, στην ποιότητά τους, στη συνεχή εκπαίδευσή τους και στην επιστημονικότητά τους.

Tigers Ιωάννινα Football College Γονείς Υπάρχουν ομάδες και Ακαδημίες που είναι σοβαρές και η επιλογή των προπονητών γίνεται όχι μόνο με οικονομικά κριτήρια (πληρώνω λιγότερα), αλλά με ποιοτικά. Εκεί βρίσκουμε προπονητές επιστήμονες, προπονητές που αγαπούν αυτό που κάνουν και προπονητές παιδαγωγούς που γνωρίζουν τι κάνουν. Η πρόσληψη σε μια ακαδημία προπονητών, που είναι αγράμματοι, αμόρφωτοι, ανεκπαίδευτοι, γεννά απείρου κάλλους ευτράπελες καταστάσεις στις ελληνικές υποδομές και πλήττει τα παιδιά.

Παίχτες με ταλέντο υπάρχουν, αλλά ελάχιστοι είναι οι προπονητές που γνωρίζουν και προσπαθούν να τους εξελίξουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους. Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί προπονητές στα αζήτητα, νέοι και παλιοί, με σωστή νοοτροπία, ψάξτε τους, αναδείξτε τους.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ

Οι προπονήσεις έχουν ήδη αρχίσει.
Μην περιμένεις άλλο!

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής και ξεκίνησε άμεσα τις προπονήσεις με το Tigers Ιωάννινα Football College.