Έναρξη προπονήσεων και εγγραφών

31 Aug 2013

Έναρξη προπονήσεων και εγγραφών

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των προπονήσεων για την σεζόν 2013-2014 στις νέες εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας, στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι).

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του κέντρου θα λειτουργήσουν προπονητικά τμήματα από 5 έως 16 ετών, καθώς και σχολή τερματοφυλάκων.

Oι Tigers  ανήκoυν στο δίκτυο των Arsenal Soccer Schools και ακολουθούν το πρόγραμμα που η ακαδημία της Arsenal χρησιμοποιεί για να εξελίξει τους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες.Ο υπεύθυνος της ακαδημίας, προπονητής κ. Λάζαρος Σέμος, πλαισιώνεται την φετινή σεζόν από τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γκόλα Θεόδωρο και τον προπονητή κ. Γιώργο Βαζάκα.

Καταρτισμένοι συνεργάτες θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους προκειμένου να επιτευχθεί η βελτιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών της ακαδημίας. Η ομάδα των συνεργατών αποτελείται από τον κ. Πάτρα Κώστα, Ιατρό Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που ασχολείται με την εργομετρική αξιολόγηση αθλητών, την κα. Σπανού Άννα, Msc Κλινικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο και την κα. Λέττα Ελληάννα γυμνάστρια με εξειδίκευση στο σύγχρονο τρόπο εκγύμνασης της μεθόδου Pilates.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Π.Ε.Α.Κ.Ι, τις ημέρες:

Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη από τις 6:00μ.μ - 8:00μ.μ

και το

Σάββατο από τις 10:00π.μ - 12:00π.μ.

Οι εγγραφές στην ακαδημία μας,μπορούν να γίνουν τις ημέρες και τις ώρες των προπονήσεων στο Π.Ε.Α.Κ.Ι, είτε συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής που θα την βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας, πατώντας εδώ.

Γνωρίστε τώρα και εσείς το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου για νέους μόνο στο Tigers Ιωάννινα Football College. Για περισσότερες πληροφορίες για την ακαδημία μας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο κ. Λάζαρο Σέμο, τηλεφωνώντας στο 6942 797979.

Φωτογραφίες

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από προπονήσεις & αγώνες της ακαδημίας:

Tigers Ιωάννινα Football College